AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak topuğunu temizlemek

Kahve falında ayak topuğunu temizlemek

Kahve falında ayak topuğunu temizlemek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, Allah’a dua edeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak topuğunu temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi objektif şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında ayak topuğunu temizlemek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak topuğu temizlemek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuk temizlemek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında topuğunu temizlemek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayak topuğunun yarıldığını görmek evlerindeki huzurun artacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalettir.

Kahve falında çatlak ayak topuğu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ayağının topuğunu görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir