AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuğundan vurulduğunu görmek

Kahve falında topuğundan vurulduğunu görmek

Kahve falında topuğundan vurulduğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında topuğundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında topuğundan vurulduğunu görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işarettir.

Kahve falında topuktan vurulmak kalben çok rahat edileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuğundan iğne vurulmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına inanılır.

Kahve falında topuktan iğne vurulmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak çeşitleneceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı çıkarmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık topuk görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir