AnaSayfa / Genel / Kahve falında topu görmek

Kahve falında topu görmek

Kahve falında topu görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, büyük başarıya ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında topu gördüyseniz:

  • Hazır görünmeyen iş, plan ya da projeleri zorlamakta fayda var.

Kahve falında topu patlatmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında stres topu görmek şansın ve kısmetin açılacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nur topu görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında topu tutmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş topu atıldığını görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında futbol topu oynamak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında voleybol topu görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ramazan topu görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir