AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz topu görmek

Kahve falında deniz topu görmek

Kahve falında deniz topu görmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, iflasın eşiğine geleceğine, zorlukların son bulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına yorulur.

Kahve falında deniz topu gördüyseniz:

  • Size yeni bir iş teklif edilmesi veya mevcut işinizde yeni sorumluluklar yüklenmeniz olasıdır.

Kahve falında deniz topu görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaş topu görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında basket topu oynamak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basketbol topu görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşten topu görmek kişisel kavgaların son bulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında nur topu gibi bebek görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pilates topu görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir