AnaSayfa / Genel / Kahve falında havan topu görmek

Kahve falında havan topu görmek

Kahve falında havan topu görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kafasının rahatlayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havan topu gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Kahve falında havan topu görmek yeni planlar yapacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek yaşamının tadını çıkaracağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulur.

Kahve falında bakır havan görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında havanın bulutlu olduğunu görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında havan görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında havanın ısındığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında havan mermisi görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, kendini bunu başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında havanın kapalı olduğunu görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir