AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan sökmek

Kahve falında kuru soğan sökmek

Kahve falında kuru soğan sökmek daha bir sevileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, şifa ve moral bulacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan sökmek gördüyseniz:

  • Ani tepkilerin yaratabileceği maddi krizleri hesaba katarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kuru soğan sökmek büyük rahatlık yaşanacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil soğan sökmek yaşanan yokluğun biteceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan soğan sökmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan sökmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında kuru ağaç sökmek çok kötü hissedileceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında çok kuru soğan görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kuru soğan vermek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında dilimlenmiş kuru soğan görmek şansın önünün kesileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir