AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan patates almak

Kahve falında topraktan patates almak

Kahve falında topraktan patates almak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, neşesini kaçıracağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan patates almak gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında patatesi topraktan çıkarmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates toplamak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates almak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan patates sökmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak altında patates görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan patates çıkardığını görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işarettir.

Kahve falında toprakta patates görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işarettir.

Kahve falında toprağa patates gömmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir