AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta patates görmek

Kahve falında toprakta patates görmek

Kahve falında toprakta patates görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yeniden bir araya geleceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, rahata kavuşacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprakta patates gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren herhangi bir konuda etkisi olabilecek kişileri etkilemek istiyorsanız daha gayretli olmanız gerekiyor.

Kahve falında toprakta patates görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan patates çıkarmak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patates topraktan çıkarmak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak altında patates görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak altından patates çıkarmak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates sökmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa patates gömmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında topraktan patates toplamak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir