AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan patates toplamak

Kahve falında topraktan patates toplamak

Kahve falında topraktan patates toplamak isabetli kararlar alacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında topraktan patates toplamak gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı ya da planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında topraktan patates toplamak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan patates çıkardığını görmek sonuçtan memnun kalacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak altından patates çıkarmak alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında patates topraktan çıkarmak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates almak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates çıkarmak karasızlık yaşayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa patates gömmek huzur dolu günler geçireceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patatesi topraktan çıkarmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir