AnaSayfa / Genel / Kahve falında patatesi topraktan çıkarmak

Kahve falında patatesi topraktan çıkarmak

Kahve falında patatesi topraktan çıkarmak kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patatesi topraktan çıkarmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Kahve falında patatesi topraktan çıkarmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, düze çıkacağına yorulur.

Kahve falında toprakta patates çıkarmak bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında patates topraktan çıkarmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak altından patates çıkarmak üzüleceğine, pişman olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates çıkarmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden patates çıkarmak yokluk nedir bilmeyeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeden patates çıkarmak görgülü ve kültürlü olacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates sökmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir