AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak altında patates görmek

Kahve falında toprak altında patates görmek

Kahve falında toprak altında patates görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, eskileri yâd edeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında toprak altında patates gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da kararlarınıza karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında toprak altından patates çıkarmak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında toprak altında patates görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan patates çıkartmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında toprakta patates görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında toprakta patates çıkarmak eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında patates topraktan çıkarmak çirkin bir iş yapmaya, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan patates almak hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında topraktan patates çıkarmak rahat nefes alınacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir