AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının boşandığını görmek

Kahve falında babasının boşandığını görmek

Kahve falında babasının boşandığını görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kazançlı işler yapılacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının boşandığını gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor.

Kahve falında anne ve babasının boşandığını görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işarettir.

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında anne baba boşanmak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında anne babanın boşandığını görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata delalet eder.

Kahve falında anne babasının boşandığını görmek beğenilen işlere imza atacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında annenin ve babanın boşandığını görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine delalettir.

Kahve falında anne baba boşandığını görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir