AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan kaşık çıkarmak

Kahve falında topraktan kaşık çıkarmak

Kahve falında topraktan kaşık çıkarmak işlerin iyiye gideceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında topraktan kaşık çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin karakteri konusunda sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında topraktan kaşık çıkarmak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kaşıkla toprak yemek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında topraktan kömür çıkarmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan solucan çıkarmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında patates topraktan çıkarmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü topraktan çıkarmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan madeni para çıkarmak duaların boşa gideceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir