AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşıkla toprak yemek

Kahve falında kaşıkla toprak yemek

Kahve falında kaşıkla toprak yemek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, ferahlık veren sözler duymaya, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla toprak yemek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında kaşıkla toprak yemek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan kaşık çıkarmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet eder.

Kahve falında tahta yemek kaşığı görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kaşık bal yemek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kaşık yemek istediği herşeye kavuşacağına, sabırla hayatına devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşıkla bal yemek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, masraflarının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla kahve yemek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir kaşık yemek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir