AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü topraktan çıkarmak

Kahve falında ölüyü topraktan çıkarmak

Kahve falında ölüyü topraktan çıkarmak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, hararetli olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü topraktan çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiyelerine kulak vermeniz gerekiyor.

Kahve falında ölüyü topraktan çıkarmak rahat nefes almaya başlayacağına, kazancın devamlı olacağına yorulur.

Kahve falında topraktan mantar çıkarmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan anahtar çıkarmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak ayrıcalık elde edeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine delalettir.

Kahve falında topraktan eşya çıkarmak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan altın çıkarmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında topraktan bebek çıkarmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, masraflarının azalacağına yorulur.

Kahve falında topraktan kök çıkarmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir