AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan kömür çıkarmak

Kahve falında topraktan kömür çıkarmak

Kahve falında topraktan kömür çıkarmak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, çabalarının boşa çıkacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan kömür çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Kahve falında topraktan kömür çıkarmak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden kömür çıkarmak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulur.

Kahve falında topraktan sarımsak çıkarmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet eder.

Kahve falında toprak altından altın çıkarmak kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan patates çıkarmak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sevilen birinin geleceğine yorulur.

Kahve falında topraktan küp çıkarmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan anahtar çıkarmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan meyve çıkarmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir