AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan madeni para çıkarmak

Kahve falında topraktan madeni para çıkarmak

Kahve falında topraktan madeni para çıkarmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan madeni para çıkarmak gördüyseniz:

  • Ne kadar azını hayal ederseniz o kadar fazla şey elde edebilirsiniz.

Kahve falında topraktan madeni para çıkarmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında topraktan madeni para bulmak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan madeni para toplamak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında madeni para almak epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında değerli madeni para görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yerden madeni para bulmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında madeni eski para görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk madeni para görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir