AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan solucan çıkarmak

Kahve falında topraktan solucan çıkarmak

Kahve falında topraktan solucan çıkarmak yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bir yere taşınmaya, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında topraktan solucan çıkarmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Kahve falında topraktan solucan çıkarmak hayırlı bir işe adım atılacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında solucan çıkarmak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan solucan çıkarmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak huzursuzluklar ile boğuşacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücuttan solucan çıkarmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına yorulur.

Kahve falında ağzından solucan çıkarmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında toprakta solucan görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir