AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan balık toplamak

Kahve falında topraktan balık toplamak

Kahve falında topraktan balık toplamak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, gülmeye hasret kalacağına, zorluklarını aşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan balık toplamak gördüyseniz:

  • Grup aktivitelerine veya bazı organizasyonlara katılmanız imajınızı güçlendirebilir veya ününüzü arttırabilir.

Kahve falında topraktan balık toplamak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan soğan toplamak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalettir.

Kahve falında topraktan elma toplamak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan demir para toplamak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalettir.

Kahve falında toprakta altın toplamak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında topraktan ceviz toplamak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan havuç toplamak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında topraktan para toplamak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir