AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan havuç toplamak

Kahve falında topraktan havuç toplamak

Kahve falında topraktan havuç toplamak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, mutlu bir insan olunacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan havuç toplamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Kahve falında topraktan havuç toplamak onlardan büyük hayır göreceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan havuç çıkarmak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, çirkin bir iş yapmaya inanılır.

Kahve falında havuc toplamak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan havuç toplamak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hasretin biteceğine işaret eder.

Kahve falında tarladan havuç toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuc ekmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuç ektiğini görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış havuç görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir