AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan ceviz toplamak

Kahve falında topraktan ceviz toplamak

Kahve falında topraktan ceviz toplamak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olmasını sağlamanızda fayda var.

Kahve falında topraktan ceviz toplamak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa ceviz gömmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında topraktan ceviz çıkarmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoldan ceviz toplamak kendisine olan güveninin azalacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ceviz toplamak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, makamının tehlikeye gireceğine işarettir.

Kahve falında kabuklu ceviz toplamak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ceviz toplamak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir