AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan demir para toplamak

Kahve falında topraktan demir para toplamak

Kahve falında topraktan demir para toplamak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, bolluğun sürekli olacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, düşmanından uzak olacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan demir para toplamak gördüyseniz:

  • Ani veya geliştirilmemiş tepkilerin bedelleri olabilir.

Kahve falında topraktan demir para toplamak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprakta demir para bulmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet eder.

Kahve falında denizden demir para toplamak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden demir para toplamak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde demir para toplamak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir para toplamak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan bozuk para topladığını görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan bozuk para toplamak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir