AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan para toplamak

Kahve falında topraktan para toplamak

Kahve falında topraktan para toplamak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan para toplamak gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Kahve falında topraktan madeni para toplamak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprakta bozuk para toplamak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan kağıt para toplamak hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan demir para toplamak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, kötü haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan bozuk para toplamak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında topraktan para toplamak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan bozuk para topladığını görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında topraktan elma toplamak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir