AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraklı su içmek

Kahve falında topraklı su içmek

Kahve falında topraklı su içmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraklı su içmek gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında topraklı su içmek kalbini tekrar hayata açacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında toprak testiden su içmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sulanmış toprak görmek istihdam edeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek galibiyet kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa su vermek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, ruh sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında toprağa su dökmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan su çıkarmak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir