AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa su vermek

Kahve falında toprağa su vermek

Kahve falında toprağa su vermek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, mutlu olacağına ve güleceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa su vermek gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda meydana gelebilecek bir sorunun farkındasınız.

Kahve falında toprak ve su görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, yüzünün kızaracağına delalettir.

Kahve falında topraktan su çıkmasını görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sulanmış toprak görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalettir.

Kahve falında topraktan su çıktığını görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında topraklı su görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine işarettir.

Kahve falında toprağa su vermek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa su dökmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir