AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan su çıkarmak

Kahve falında topraktan su çıkarmak

Kahve falında topraktan su çıkarmak el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan su çıkarmak gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Kahve falında topraktan su çıkarmak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan eşya çıkarmak hayata karşı bakışının değişeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan yiyecek çıkarmak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak altından patates çıkarmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan insan çıkarmak sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına inanılır.

Kahve falında topraktan yumurta çıkarmak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak altından insan çıkarmak böylece yüzünün güleceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir