AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek

Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek

Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan su çıkardığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları bir deneme ya da test gibi görmeniz yanlış olabilir.

Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates çıkardığını görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan altın çıkardığını görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates çıkartmak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan altın çıkartmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan yumurta çıkardığını görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Kahve falında su çiçeği çıkardığını görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir