AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla ateşi söndürmek

Kahve falında hortumla ateşi söndürmek

Kahve falında hortumla ateşi söndürmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hoşluk içinde olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla ateşi söndürmek gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Kahve falında hortumla ateş söndürmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumla ateşi söndürmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Kahve falında yangını hortumla söndürmek yoğun duygular yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla yangın söndürmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde ateş söndürmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşi üfleyerek söndürmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında suyla ateş söndürmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ateşi söndürdüğünü görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir