AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak yutmak

Kahve falında toprak yutmak

Kahve falında toprak yutmak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak yutmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da ufak tefek olumlu sinyaller alabilirsiniz.

Kahve falında toprak yutmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak yutmak daha rahat para kazanacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet eder.

Kahve falında örümcek yutmak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, hem de zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toka yutmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir yutmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateş yutmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dili yutmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında vida yutmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir