AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka yutmak

Kahve falında toka yutmak

Kahve falında toka yutmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalettir.

Kahve falında toka yutmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yetersiz kalmaktan kaçının.

Kahve falında toka yutmak gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toka toplamak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında saç toka takmak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında firkete toka görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kurdaleli toka görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kafaya toka takmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine inanılır.

Kahve falında perde tokası görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, malının artacağına rivayet eder.

Kahve falında taç toka görmek geleceğe dair planlar yapacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir