AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak yalamak

Kahve falında toprak yalamak

Kahve falında toprak yalamak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, keyfinin kaçacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak yalamak gördüyseniz:

  • Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz.

Kahve falında toprak yalamak rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek organı yalamak hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemik yalamak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rahim yalamak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işarettir.

Kahve falında kendi göğsünü yalamak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü köpek yaladığını görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyunun elini yaladığını görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kadın göğsü yalamak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir