AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak ve su görmek

Kahve falında toprak ve su görmek

Kahve falında toprak ve su görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında toprak ve su gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Kahve falında topraktan sıcak su çıktığını görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan su çıkarmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak ve su görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, makbul olmayan işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa su vermek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında sulanmış toprak görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak testiden su içmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topraklı su içmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir