AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan sıcak su çıktığını görmek

Kahve falında topraktan sıcak su çıktığını görmek

Kahve falında topraktan sıcak su çıktığını görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, evlerine dünürcü geleceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan sıcak su çıktığını gördüyseniz:

  • Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın.

Kahve falında topraktan sıcak su çıktığını görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine işarettir.

Kahve falında topraktan su çıktığını görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak toprak görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, genç kimselere eğitim vereceğine delalettir.

Kahve falında sıcak suyla yandığını görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, büyük bir üne sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak suyun içine girmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak suyu görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak su kaynağı görmek iş için gurbete gidileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir