AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta oturmak

Kahve falında mezarlıkta oturmak

Kahve falında mezarlıkta oturmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta oturmak gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz çoğalıyor.

Kahve falında mezarın yanında oturmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara oturmak çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mezar başında oturduğunu görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işarettir.

Kahve falında mezarın üzerinde oturmak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, yetki sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta oturmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlık kenarında oturmak olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir