AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın üstünde oturmak

Kahve falında arabanın üstünde oturmak

Kahve falında arabanın üstünde oturmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Evinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında arabanın üstünde oturmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arabanın arkasında oturmak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde oturmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak hayır getirecek işlere girileceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın önünde oturmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın üstüne oturmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hileye, fesada bulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir