AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının askere gittiğini görmek

Kahve falında babasının askere gittiğini görmek

Kahve falında babasının askere gittiğini görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının askere gittiğini gördüyseniz:

  • O zaman çok daha başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında babanın askere gittiğini görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında babasını asker görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına delalettir.

Kahve falında babayı askere göndermek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında babasının askere gittiğini görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı asker görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç asker görmek korkularının sona ereceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olanı görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında askerden silah almak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir