AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını asker görmek

Kahve falında babasını asker görmek

Kahve falında babasını asker görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kimden akıl soracağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, bereketin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasını asker gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda çevrenizdeki kişilere ne yapmak istediğinizi veya nasıl yapmak istediğinizi anlatırken güç anlar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında babasının askere gittiğini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında babayı asker görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında babanın askere gittiğini görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında babasını asker görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı askere göndermek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, istenmeyen bir yolculuğa işarettir.

Kahve falında iki asker görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, psikolojik olarak toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında askerden yardım almak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşı asker görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir