AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olanı görmek

Kahve falında asker olanı görmek

Kahve falında asker olanı görmek iyilik görüleceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine inanılır.

Kahve falında asker olanı gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Kahve falında tekrar askerlik yaptığını görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, borçlarının hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında kendini askere giderken görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında asker pantolonu görmek bilincin artacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker göndermek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulur.

Kahve falında asker karşılamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işarettir.

Kahve falında askerdeki birinin geldiğini görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine delalettir.

Kahve falında tekrar askere çağrıldığını görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına işarettir.

Kahve falında asker cenazesi görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir