AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı askere göndermek

Kahve falında babayı askere göndermek

Kahve falında babayı askere göndermek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı askere göndermek gördüyseniz:

  • Fiziksel açıdan kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şekilde beslenmeli, spor yapmalı veya gerekiyorsa dinlenmelisiniz.

Kahve falında babayı askere göndermek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini askere göndermek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü askere göndermek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini askere göndermek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızı askere göndermek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşimi askere göndermek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, sözlerinden çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir