AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç asker görmek

Kahve falında kılıç asker görmek

Kahve falında kılıç asker görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında kılıç asker gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı düzenleme veya planların eşiğindesiniz.

Kahve falında kılıçlı asker görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kılıç asker görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, gözyaşlarının dineceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıç adam görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kılıç kullanmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Kahve falında kılıç çiçeği ekmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kılıçlarla savaşmak İslami olarak günahlarının artacağına, ondan faydalanacağına inanılır.

Kahve falında halife kılıcı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına işaret eder.

Kahve falında kılıç ve silah görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir