AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın askere gittiğini görmek

Kahve falında babanın askere gittiğini görmek

Kahve falında babanın askere gittiğini görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, işinin başına geçeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında babanın askere gittiğini gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında babasını asker görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında babasının askere gittiğini görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı askere göndermek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Kahve falında babanın askere gittiğini görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Kahve falında babayı asker görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin askerden geldiğini görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalettir.

Kahve falında asker eğlencesi görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerler tarafından yakalanmak yüksek mevkilere getirileceğine, insanlara öncülük edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir