AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski oturduğu eve taşınmak

Kahve falında eski oturduğu eve taşınmak

Kahve falında eski oturduğu eve taşınmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski oturduğu eve taşınmak gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Kahve falında eski oturduğu eve taşınmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına yorulur.

Kahve falında eski oturduğun eve taşınmak muradına ereceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında eski oturduğu eve geri taşınmak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oturduğun evden taşınmak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, en büyük acılarının dineceğine delalet eder.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oturduğu evden taşınmak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eskiden oturduğun eve taşınmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, giden birinin geri döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir