AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak biçmek

Kahve falında toprak biçmek

Kahve falında toprak biçmek kederleneceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kafasını toparlayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, fakirleşeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında toprak biçmek gördüyseniz:

  • Jest veya yardım talebiniz olan kişiler için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında toprak biçmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırpan biçmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan biçmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut biçmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ot biçmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına yorulur.

Kahve falında kuru ot biçmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırpanla çayır biçmek dertlerin bir anda sona ereceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir