AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut biçmek

Kahve falında nohut biçmek

Kahve falında nohut biçmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, gün yüzü görmeyeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında nohut biçmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular kontrolden çıkabilir.

Kahve falında nohut biçmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumaş biçmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orak biçmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada buğday biçmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru ekin biçmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ekini biçmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ot biçmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çeltik biçmek emeklerinin karşılığını bulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir