AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil arazi görmek

Kahve falında yeşil arazi görmek

Kahve falında yeşil arazi görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, hatalı yollara sapılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kişinin şifa bulacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil arazi gördüyseniz:

  • Kötümser olmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında yeşil arazi görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil bir arazi görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında boş yeşil arazi görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet eder.

Kahve falında arazi tapusu almak rahat bir hayata adım atılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sürülmüş arazi görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, istediği gibi hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arazide yatmak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında arazi kazmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında arazide ev görmek malına gelecek zarara, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir