AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulak arazi görmek

Kahve falında sulak arazi görmek

Kahve falında sulak arazi görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında sulak arazi gördüyseniz:

  • Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var.

Kahve falında sulak arazi görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında sulak yerler görmek bolluk içinde yaşamaya, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında sulak tarla görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulak alan görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sulak çayır görmek üzücü olaylar yaşanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sulak yer görmek hatalı yollara sapılacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş bir arazi görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında arazi görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir