AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçıp saklanmak

Kahve falında kaçıp saklanmak

Kahve falında kaçıp saklanmak tamamlanmadan kalacağına, kişinin hayatının değişeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaçıp saklanmak gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Kahve falında kaçıp saklanmak can bulacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçtığını saklandığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaçıp saklandığını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıda saklanmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa saklanmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşman askerlerinden saklanmak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına inanılır.

Kahve falında yorganin altina saklanmak eski bir davanın tekrar açılacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette saklanmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, umutlarının da tükeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir