AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesin içinde çiş yapmak

Kahve falında herkesin içinde çiş yapmak

Kahve falında herkesin içinde çiş yapmak kazançsız işler peşinde olmaya, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında herkesin içinde çiş yapmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Kahve falında herkesin içinde çiş yapmak sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine inanılır.

Kahve falında herkesin içinde tuvaletini yapmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında herkesin içinde tuvalet yapmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde banyo yapmak itibarının ve makamının artacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde kaka yapmak kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına alamet eder.

Kahve falında herkes içinde banyo yapmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında herkesin içinde büyük abdest yapmak başarılara yeni başarılar katılacağına, yeni bir hayata adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında herkesin içinde soyunmak insanlara öncülük edeceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir