AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplanmış zeytin görmek

Kahve falında toplanmış zeytin görmek

Kahve falında toplanmış zeytin görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, gelirin tükeneceğine, bekârlığına da veda edeceğine yorulur.

Kahve falında toplanmış zeytin gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında zeytin toplandığını görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin toplayanları görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplanmış zeytin görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek eş ve evlat sahibi olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında masa etrafında toplanmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında top oynayan birini görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil top biber görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, onların kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir