AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin toplandığını görmek

Kahve falında zeytin toplandığını görmek

Kahve falında zeytin toplandığını görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin toplandığını gördüyseniz:

  • Durumunuzu, en az, hayatınızı etkileyen kişileri ilgilendiren durumlar kadar dikkatle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında toplanmış zeytin görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin toplandığını görmek yokluk çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına inanılır.

Kahve falında zeytin toplayanları görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sahada top oynamak dileklerinin kabul olacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında toplanmış yatak görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında top oynandığını görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, iş hayatında başarılı olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında top satın almak eğitimlerinin iyi olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir